Kinderyoga wordt nu nóg leuker! Wobbelyoga is nieuw en uniek!
Wobbelyoga is ontwikkelt in 2017 en vanaf deze start bij Wens kinderyoga te beoefenen! Wobbelyoga is kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van het Wobbelboard. Een prachtig balansbord waarmee er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen opengaat. Door de bewegingen van het bord merken kinderen meer rust in lijf en hoofd, de yogahoudingen zijn uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker!

 

 

 
wobbel

Waarom Wobbelyoga?
Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkeden van de Wobbel. De wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans.

De lessen zorgen ervoor dat kinderen hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien.
Inspanning en ontspanning wisselen we tijdens de les af. Aan het einde van een Wobbelyoga les stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

De Wobbel
De Wobbel is niet alleen goed voor kleine yogi's maar ook vriendelijk voor het milieu. Hij is vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

 
Wobbelyoga workshops 
Wobbelyoga wordt gegeven in lossen workshops en elke les is anders! De datums worden op de website, Facebook en Instagram bekend gemaakt. Tevens kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief, dan krijgt u per mail bericht waarneer er nieuwe datums bekend zijn. 

Waar en Wanneer?
Locatie: Yogastudio Krommenie, Busch 3, Krommenie
(De yogastudio bevindt zich in het pand van kanovereniging Jason)

* Zaterdag 21 november 2010 
   11.30 tot 12.30 uur


Voor wie?
Wobbelyoga is voor kinderen vanaf 4 t/m ongeveer 10 jaar.
Tot een lengte van 1.40 m pas je het best op de Wobbel Original om alle yoga houdingen fijn mee te kunnen doen. Voor langere kinderen zijn er (beperkt) XL Wobbels beschikbaar! (Graag bij het opgeven melden als uw kind een XL Wobbel nodig heeft!)


Kosten?
Een Wobbelyoga workshop kost € 12,50 per les. (incl. gebruik Wobbel, limonade en iets lekkers)


Opgeven?
Opgeven kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Wobbelyoga op locatie
Wens kinderyoga kan desgewenst op locatie een Wobbelyoga workshop of meerdere Wobbelyoga lessen verzorgen. Hiervoor kunt u contact opnemen.


Wobbelyoga kinderfeestje
Wil je een originele activiteit doen met een kinderfeestje? Denk dan eens aan Wobbelyoga! 
Er zijn verschillende mogelijkheden en het feestje wordt aangepast aan de persoonlijke wensen!

 

 m wobbel logo samengesteld 3jpg   wobbellogo