Graag stel ik mijzelf aan jullie voor. Mijn naam is Wendy van der Vliet.
Ik heb een brede agogische opleiding genoten en hierna heb ik altijd met kinderen gewerkt; in de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en in het onderwijs. 
Samen met mijn man heb ik 4 kinderen en woon ik in Assendelft.

Ik ben met yoga in aanraking gekomen tijdens mijn zwangerschap. Voordat ik yoga ging doen heb ik verschillende andere sporten geprobeerd en werd ik daarbij geplaagd door gevoelens van onzekerheid. Bij yoga ervaarde ik dit niet, in tegenstelling, ik werd er juist heel blij van!
Vanaf dat moment ben ik yoga blijven beoefenen en mij er meer in gaan verdiepen. Zo kwam kinderyoga op mijn pad en heb ik de opleiding Docent Holistische Kinderyoga bij Arterre gevolgd.
Hierna heb ik nog de docenten opleidingen Peutermassage en Babymassage met yoga gevolgd bij de Weideblik en heb ik de Wobbelyoga docentenopleiding gedaan.
Tevens heb ik de training Tieneryoga en Eindexamen yoga gevolgd zodat ik kinderen in elke levensfase een passende yoga les kan bieden, vanaf baby tot aan de studenten leeftijd.

Met enorm veel plezier geef ik de lessen en ik hoop het blije gevoel dat ik ervaar ook aan de kinderen, ouders en jongeren mee te geven!
Ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen plezier beleeft in mijn lessen en zich fijn kan voelen.
Er is geen compitatieve sfeer aanwezig in de les. Iedereen voert de oefeningen naar eigen kunnen uit en we gaan respectvol met elkaar om, zodat iedereen zich veilig kan voelen.

Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister van de KRWB en ik heb keurmerken ontvangen als Docent Kinderyoga, Docent Peutermassage met yoga, Docent Babymassage met yoga en Wobbelyoga docent. Uiteraard ben ik in het bezit van een VOG.

Naast de yoga gerichte opleidingen heb ik de volgende trainingen/cursussen gevolgd: Trauma sensitief lesgeven, VVE Thuis ouderbegeleiding, VVE Piramide methode, Positief Opvoeden, Gordon methode, Regio Emilia en BHV en kinder EHBO.