Back to Top

Voeg een bericht toe


Anoniem : Kinder yoga
http://www.wenskinderyoga.nl

Sinds 2 maanden zit onze dochter op kinder yoga. Ze vind het ontzettend leuk, erg enthousiast komt zij thuis van iedere les, deze zijn dan ook erg afwisselend. Zij is erg goed opgenomen door de al bestaande groep kinderen, zo fijn!!. Ook is er een hele lieve juf. Mijn dochter doet aan meerdere sporten, maar als zij moet kiezen staat yoga bovenaan! 


maandag 07 December 2020
moeder: Wobbelyoga

Mijn dochter heeft elke keer weer zin om naar wobbel yoga te gaan! En wat ik leuk vind is dat ze door de les thuis ook vaker de wobbel gebruikt! Daarnaast is Wendy ook erg lief met de kinderen en weet ze van elke les een avontuur te maken. Zeker een aanrader!


zondag 09 February 2020
Nadine ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Wobbelyoga

Mijn dochter van 7 is na de proefles dol enthousiast en wilde graag de volgende dag weer. Belangrijk voor haar is de focus op 1 ding tegelijk en lijkt profijt te hebben bij de lessen. Volgende les zeker weer van de partij!


donderdag 06 February 2020
Donna ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Wobbel yoga

Onze dochter van 4,2 jaar oud, heeft voor het eerst meegedaan met een lesje wobbel yoga bij Wendy.( in een super mooie ruimte)

Ze vond het helemaal super en kreeg er echt zichtbaar meer zelfvertrouwen van! De les is zonder prestatie en ze kon mee doen op haar eigen manier en tempo. Echt super voor kinderen met iets minder zelfvertrouwen! 

Donna heeft het er in Ieder geval de hele middag overgehad en komt graag weer de volgende les ?

 


maandag 03 February 2020
Moeder: Wens kindersyoga

Onze dochter volgt sinds een tijdje yogalessen bij Wendy. Ze heeft het erg naar haar zin en is heel enthousiast over de invulling van de les.

 


dinsdag 17 December 2019
 
Powered by Phoca Guestbook